Termeni și condiții

1. Introducere

1.1. Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea acestui website și a tuturor serviciilor oferite de către Cabinetul de avocat Popovici Claudiu, cu sediul în Oradea, identificat prin CUI 38510961(denumit în continuare „Noi”, „Nostru” sau „Avocatul”).

1.2. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

2. Accesul și Utilizarea Website-ului

2.1. Accesul și utilizarea acestui website sunt permise în scopuri legitime și conform destinației sale.

2.2. Nu sunteți autorizat să utilizați acest website în orice mod care ar putea afecta funcționarea sa sau care ar putea împiedica alte persoane să utilizeze website-ul în mod corespunzător. 

2.3 Orice încercare de acces ilegal sau de comitere a unor fraude prin intermediului prezentului website va fi semnalată autorităților competente.

3. Informații Juridice

3.1. Informațiile furnizate pe acest website sunt destinate exclusiv în scopuri informative și au caracter general. Acestea nu constituie sfaturi legale/juridice/fiscale și nu creează o relație avocat-client, noi nefiind responsabili pentru niciun prejudiciu, de nicio natură, cauzat de aplicarea, interpretarea sau invocarea, în orice circumstanțe, a informațiilor regăsite pe website.

3.2 Transmiterea unei solicitări prin intermediul formularului de contact nu creează obligația noastră de a oferi o consultanță juridică sau un răspuns pe baza informațiilor furnizate prin intermediul formularului. 

3.3 Raportul dintre client și avocat ia naștere doar în urma încheierii unui contract de asistență juridică, transmiterea oricăror informații sau documente prin intermediul formularului de contact reprezentând, cel mult, intenția expeditorului de a solicita prestarea serviciilor juridice oferite de către noi.

3.4. Nu garantăm corectitudinea, actualitatea sau aplicabilitatea informațiilor furnizate pe acest website. Utilizarea acestor informații se face pe propriul risc al utilizatorului. 

4. Proprietate Intelectuală

4.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website, inclusiv, dar fără a se limita la text, imagini, grafică, logo-uri, sunt deținute de către noi.

4.2. Este interzisă copierea, distribuirea, reproducerea sau utilizarea în alt mod a conținutului acestui website fără acordul nostru scris prealabil.

4.3 Preluarea informațiilor regăsite pe site se va realiza cu citarea sursei și indicarea link-ului către site-ul nostru.

5. Confidențialitatea și Protecția Datelor

5.1. Colectarea și prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor acestui website sunt efectuate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

6. Limitarea Răspunderii

6.1. Ne străduim să asigurăm funcționarea corectă și continuă a acestui website, însă nu garantăm că acesta va fi lipsit de erori sau întreruperi.

6.2. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pierderi sau daune suferite de utilizatorii acestui website în legătură cu utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestuia.

6.3 Informațiile regăsite pe site nu garantează obținerea unor reușite, câștiguri sau avantaje. În nicio situație utilizatorul nu va putea angrena răspunderea noastră, de nicio natură, pentru prejudicii cauzate, direct sau indirect, prin aplicarea, interpretarea, invocarea sau utilizarea informațiilor regăsite pe site. 

6.4 Utilizatorul confirmă că a înțeles că nașterea unui raport de reprezentare, asistare sau prestarea serviciilor de consultanță juridică intervine doar în urma încheierii unui contract de asistență juridică.

7. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

7.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația aplicabilă pe teritoriul României și orice dispută care ar putea să apară în legătură cu acești Termeni și Condiții este supusă jurisdicției exclusive a instanțelor competente din Municipiul Oradea.

8. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor va fi publicată pe acest website și va intra în vigoare imediat după publicare.

8.2. Utilizarea continuă a acestui website după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea dumneavoastră a modificărilor.

9. Contact

9.1. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@avocatpopovici.ro.

To Top