Despre Mine

STRATEGII JURIDICE INTEGRATE

Claudiu Popovici - Expertiză dublă, în dreptul afacerilor și legislație penală.

Sunt Claudiu Popovici, avocat cu sediul în Oradea, specializat în dreptul afacerilor și dreptul penal. Având o dublă specializare, fiind absolvent al Facultății de Drept și al Facultății de Științe Economice, ofer o abordare integrată în rezolvarea problemelor legale.

Misiunea mea ca avocat de drept penal este să vă apăr interesele și să vă ghidez prin complexitatea legislației penale.
Mă ghidez după deviza ”Câștigăm împreună” - analizăm fiecare detaliu și utilizăm dispozițiile legale aplicabile pentru obținerea unei soluții favorabile.

Prin expertiza dobândită ca avocat în dreptul afacerilor asigur clienților consultanță și asistență juridică în toate aspectele legate de mediul de afaceri, atât în cadrul activității curente a unei companii cât și în disputele cu partenerii sau cu autoritățile publice. Prin analiza problemelor legale atât din perspectivă juridică cât și economică ofer soluții personalizate, care să maximizeze șansele de reușită.

Dacă ești în căutarea unui avocat în Oradea ori în altă parte a României, dacă vă doriți un partener care să vă ofere soluții inovatoare și sprijin profesionist în dreptul afacerilor și drept penal, sunteți în locul potrivit.

Studii și pregătire profesională

Licență – Facultatea de Drept – Universitatea din Oradea

Licență – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca 

Masterat ”Administrarea și Auditul Fondurilor Europene ” – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca

To Top